Меню розробив Клопотенко :"Укрзалізниця" тестує гарячі обіди для пасажирів у поїздах

Відгуки пасажирів допоможу обрати найкраще меню.

Компанія "Укрзалізниця" розпочала тестове впровадження повноцінних гарячих обідів у кількох пасажирських потягах.

Як повідомляється на офіційному каналі компанії в Telegram, нововведення діє на рейсах №351/352 Київ – Кишинів, №95/96 Київ – Рахів, №29/30 Київ – Ужгород та №4/3 Запоріжжя – Ужгород.

Автором меню виступив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Усі страви готуються та заморожуються за інноваційною технологією, яка дозволяє зберігати їхній смак і свіжість після розігрівання.

Серед запропонованих страв:

  • карпатські деруни;
  • омлет із житомирських яєць;
  • курка з подільською картоплею та овочами;
  • кримськотатарський плов із яловичиною.

Вартість гарячих обідів варіюється від 170 до 190 гривень за порцію.

У компанії зазначають, що після завершення тестового періоду збиратимуть відгуки пасажирів, щоб удосконалити меню.

"Після тестування ми проаналізуємо фідбек пасажирів та разом оберемо найкраще меню", ‒ йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" організовує для дітей безкоштовні мандрівки новорічним ретро-потягом.

Інформує zn.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати